Kick Your Content Day - Ramona Evelien
Kick your content day

Maak in één dag genoeg content om een héél jaar online zichtbaar te zijn

Op Instagram of LinkedIn. Zodat je visie en ideeën wekelijks worden opgepikt door jouw potentiële klanten, zonder dat deze taak steeds weer terugkeert op je to-do-list. Waardoor je bedrijf sneller groeit en je de concurrentie voorblijft.

Ik doe mee Scroll voor meer info
Online marketing uitbesteden - RamonaEvelien.nl

Levert het bedenken van content je meer frustratie dan resultaat?

Je weet dat je alles in je hebt om een heleboel content te maken waarmee je véél zichtbaarder zou zijn op Instagram. Maar je creëert het niet.

Je hebt een goed verhaal, super veel kennis, een mooi vak en een heleboel ideeën waar de wereld wat aan heeft. Maar je deelt ze niet.

Terwijl je anderen wel consequent posts, Reels en stories ziet plaatsen. En daarmee nieuwe volgers en zelfs klanten ziet binnenhalen. Met content die helemaal niet zo bijzonder is. Dat kan jij veel beter. Maar je doet het niet.

Zullen we daar wat aan veranderen?

Kick Your Content Day - Ramona Evelien - Social media beheer uitbesteden

Wat is nodig om die content wél te maken?

Om jezelf te laten zien en niet meer alleen te scrollen, maar gewoon regelmatig content te publiceren op Instagram of LinkedIn?

Zodat je je ook niet meer schuldig voelt als je een dag niks hebt gepost. Of een week. Of een….nou ja, laten we het niet erger maken dan het is.

Hoe zou het voelen om vandaag zéker te weten dat je het komende jaar elke week zichtbaar bent met minimaal 1 bericht op social media? Zo zeker dat het je de rust geeft om te focussen op je werk, waar steeds meer mensen kennis mee maken dankzij die online zichtbaarheid.

Gaan we regelen. In één dag.

Zonder afleiding van je dagelijkse omgeving, maar wel met andere leuke ondernemers. Die net als jij trots willen zijn op hun content en jou net dat beetje extra input of inspiratie geven om te doen in plaats van denken.

Echt? Hoe dan?
Online marketing - RamonaEvelien.nl

“Vanaf het eerste gesprek was Ramona betrokken. Ze stelde vragen waar ik nooit over na had gedacht. Ik dacht; die meid vertrouw ik wel. Kom maar op!

Nu zijn we twee jaar verder en heeft ze mijn hele marketing professioneel geregeld. Tot aan Instagram aan toe. Wekelijks krijg ik een aanvraag en mensen zeggen vaak; jij bent goed bezig zeg. Ik zie je overal!

Voor wie twijfel? Bel haar maar op. En anders mij, want ik ben lyrisch enthousiast over Ramona!

– Rebecca Hornste

Het ligt niet aan jou dat je meer scrollt dan schrijft

Content publiceren is niet moeilijk.

Maar je wordt ook een beetje gek gemaakt door alle ‘zo moet het’ lijstjes van Insta guru’s die het heel ingewikkeld maken. En perfecte plaatjes van business babes die gek genoeg áltijd een good-hair-day lijken te hebben en nóóit kinderen die naar zwemles moeten, slecht geslapen of een ouder die mantelzorg nodig heeft.

Je mist geen ruggengraat, je hebt gewoon een leven. Dát maakt regelmatig content publiceren moeilijk.

Logisch! Want er is altijd wel iets wat voor gaat. Of wat je een excuus geeft om naar je onzekerheid te luisteren.

Dat lossen we op met een snufje Ramona-magic.

Ramona watte?

Je hebt al van alles geprobeerd zeg je?

Ik snap het, goed uitbesteden is prijzig en raakt vaak nét niet de juiste toon. Maar zelf doen is een struggle. Vooral het ‘doen’.

Toch weet ik zeker dat ik je kan helpen om dat patroon te doorbreken. Om jouw gedrag en je zichtbaarheid te veranderen. Zelfs als je al eens een Instagram training hebt gevolgd.

Want weet je waarom zo’n online cursus, summer challenge of half jaar programma uiteindelijk niet werkt? Omdat er niemand fysiek naast je staat die met je meedenkt en je aan je plan houdt. Na een paar weken komt áltijd de klad erin.

Dat is waarom ik de Kick your content day heb bedacht.

Zodat ik mijn belofte waar kan maken: je gaat pas naar huis als je voor 50 weken content hebt gecreëerd.

In tekst en beeld. Oh yes, we gaan ook foto’s maken én ik help je met Canva.

KYCD - Ramona Evelien - Instagram uitbesteden

Hi, ik ben Ramona

Ik help ondernemers om online zichtbaarder te worden

Ondernemers zoals jij!

Want ik kan wel janken als ik zie hoe moeilijk mensen het zichzelf maken. Waardoor er week na week niks online verschijnt en hun Instagram account niks doet voor hun bedrijf.

Terwijl ik de klanten waar ik 1-op-1 mee samenwerk keihard zie groeien. Marktleiders zie worden. En stappen zie maken die ik jou ook gun.

Maar ik kan niet iedereen 1-op-1 helpen. Want ik heb ook nog een (super leuk) gezin. En een moestuin. En hoewel ik zó gek ben op mijn werk dat ik soms stuiterend van de ideeën tot 1u ’s nachts door ga (of om 6u al begin), slaap ik ook weleens.

Daarom organiseer ik de Kick your content day.

Om maximaal acht mensen tegelijk in één dag verder te helpen én om ze de kracht van zo’n groep mee te geven. Want je kan al je ideeën en content meteen testen bij anderen.

Dat wil ik
Showtime

Dit gaan we doen

09:00
Even voorstellen

We doen het als groep samen, dat is het voordeel van live bij elkaar komen. Tijdens het voorstelrondje krijg je al inzichten over hoe anderen je zien. Hallo contenthaakjes!

09:30
Inspiratiesessie to get you started

Hi, ik ben Ramona. En ik sta bij mijn klanten bekend om mijn praktische, nuchtere (dat zijn m’n Friese roots) en doelgerichte aanpak. Geen gepraat over mindset of manifesteren, maar vooral doen. Die energie is besmettelijk, in a good way.

11:00
Make it visual

Je doet zelf je kleding en haar, maar er is een professionele fotograaf aanwezig die je geweldig op de foto zet. Ook gaan we aan de slag met Canva. Help ik je bij, zodat je aan het eind een goede voorraad beeld hebt.

12:30
Lekker lunchen

De lunch is natuurlijk inbegrepen. Want wie hard werkt, moet goed lunchen. Op de locatie maken ze al hun eten zelf, met lokale producten. Daar maken we graag gebruik van!

13:00
Content schrijven

Ik barst van de kennis en ideeën, ook voor jou. Mijn klanten noemen dat Ramona-magic. Vandaag zie je dat in de praktijk. Ik kijk met je mee, stuur bij waar nodig en je gaat pas naar huis als het af is (wordt geen nachtwerk, promise).

16:00
Tips en tools voor engagement

Ik deel mijn slimste systemen en tools om content in te plannen en prestaties te meten. We maken gebruik van onder meer Meta Business, Instagram Insights en ChatGPT. Ga ik allemaal uitleggen, maar je krijgt ook tips over hoe je ná het plaatsen van je content meer engagement krijgt en online verbinding maakt met anderen. Want dat is wat je uiteindelijk wilt bereiken.

17:00
You did it!

We sluiten de dag samen af. Delen onze ervaringen en geven elkaar schouderklopjes om alle mooie content te vieren die we hebben gemaakt. Mag je echt trots op zijn.

Het heet de Kick your content DAY, maar het feest begint al eerder. Je krijgt vooraf per mail een vragenlijst om een vliegende start te maken. En je komt een week voordat we beginnen samen in een Whatsapp-groep met de andere deelnemers. Ambitieuze ondernemers zoals jij, waar je alvast mee kunt sparren en kennismaken.

Kick your content day is
echt iets voor jou als…

 • …je gelooft in de kracht van Instagram omdat je bij anderen ziet hoe de volgersaantallen oplopen en leuke berichten binnenstromen, dit wil je voor jouw business ook!
 • …je social media echt serieus neemt als belangrijk marketing-kanaal voor jouw bedrijf, je doet het er niet even snel tussendoor. Dat dééd je misschien wel, maar je wil er nu eindelijk eens meer uithalen!
 • …je niet alleen maar komt om gezellig koffie te drinken en nieuwe mensen te leren kennen (gaan we ook doen), maar vooral meters wil maken. Mouwen omhoog, let’s do the work!
 • …je zin hebt om nieuwe dingen te leren en nieuwsgierig bent hoe je die kennis het beste kunt toepassen in je content. Kom maar op met die feedback!
Ben je erbij?
23 januari 2024
 • Genoeg inspiratie voor een gevulde tijdlijn
 • Een inspirerende groep mede-ondernemers. Ook daarna!
 • Minder omkijken naar Instagram, terwijl je wél zichtbaar bent
 • Professionele foto’s
 • Meer tijd over om in of aan je onderneming te werken
895 259

Let op! Nog maar 6 plekken beschikbaar

6

Je krijgt nog veel meer dan content voor wéken

Na de Kick your content day:

 • Kijk je heel anders aan tegen content maken. Een manier van denken die je ook op andere gebieden in je bedrijf kunt toepassen. Het kan écht allemaal simpeler, met sneller resultaat.
 • Heb je er een waardevol groepje leuke ondernemers bij die je steunen en je helpen, misschien wel bij veel meer dan je content op Instagram.
 • Heb je zoveel geleerd dat je met veel meer zelfvertrouwen posts, reels, carousels en stories maakt. Want je weet wat je doet en krijgt veel meer reacties. Leuk voor je ego én je bedrijf.
Veelgestelde vragen

Dit wil je vast nog weten

Is het gek als ik het best een grote investering vind voor een dag?

Ik snap dat het voelt als een behoorlijk bedrag. Niet iets wat je zomaar even uitgeeft. Maar klinkt het nog steeds veel als het resultaat een jaar lang goede content is? Dat zijn dik 50 weken met veel meer kans op interactie, verbinding en nieuwe contacten dan als je níet mee doet. Wat is dat je waard?

Waar en wanneer vindt de Kick your content day plaats?

We komen op dinsdag 23 januari samen bij het Workcafe in Heerhugowaard. Een inspirerende en goed bereikbare plek, in de buurt van Alkmaar.

Is de Kick your content day voor elke ondernemer geschikt?

Nee, dat niet. Je haalt er het meeste uit als je al een paar jaar bezig bent en ongeveer weet wat je plek is binnen je vakgebied. Verder past het programma het beste bij ZZP’ers die kennisondernemer of dienstverlener zijn. De Kick your content day is minder geschikt als je je bezighoudt met bijvoorbeeld e-commerce.

Ik vind het moeilijk om te geloven dat ik in één dag zoveel content kan maken, hoe zit dat?

Klinkt als een droom hè? Iets wat normaal niet lukt, maar dat is precies de reden dat ik je uit je dagelijkse afleiding wil trekken. En ik heb alles grondig voorbereid, waardoor er al ideeën klaar staan die je eenvoudig op jouw manier kunt invullen. Bovendien krijg je van tevoren een vragenlijst. Als je die goed invult, komt daar al een boel content uit die we op de dag zelf alleen nog maar strak hoeven te trekken. Ik zei toch dat het simpeler kon?

Kan ik je na de dag nog vragen stellen?

You can call me ‘your favorite stalker’, want ik blijf je na deze dag ook volgen. Om er zeker van te zijn dat alle mooie dingen die we tijdens de Kick your content day hebben gemaakt, daadwerkelijk online komen. Vind ik het te lang stil, dan trek ik aan de bel. Mag jij andersom ook doen.

Ik heb een andere vraag, kan ik die nog stellen?

Natuurlijk, stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt. Ik beantwoord ze graag!

Binnen één dag je Instagram gevuld voor een jaar.