Adverteren op social media - Ramona Evelien

Adverteren op social media voor meer bereik

Is het bereik op social media erg laag? Of wil je een dienst of product extra onder de aandacht brengen? Kies dan voor het adverteren op social media. Met een advertentiecampagne op social media bereik je snel en effectief een grote groep mensen. Door middel van juiste targetting en inspirerende berichten trek jij de ideale klant aan.

Met mijn kennis van online algoritmes, contentcreatie en sociale interacties zorg ik voor een aansprekende campagne die resultaten behaalt.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Creër een voorkeur met social ads

Regelmatig in het oog van je ideale klant springen? Met een advertentiecampagne op social media bereik je snel en efficiënt de juiste doelgroep. Bij een campagne kun je denken aan het verhogen van het aantal volgers, het stimuleren van contactaanvragen of het creëren van een grotere naamsbekendheid. Hoe we dat doen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat voorop staat is de specifieke targetting en aansprekende content.

Klaar om de tijdlijn van jouw doelgroep te veroveren? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen bespreken we je online wensen en maken een passend plan.

Adverteren op social media

Pinpoint effectief je ideale klant

Ik kom graag mijn bed uit om jouw social media campagnes op te zetten en de online resultaten te verbeteren. Liefst nog een uurtje eerder dan de wekker. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan voer ik dit uit:

  • Ondersteuning van een social media specialist
  • Vergroot en versterkt je naamsbekendheid
  • Bereik potentiële klanten en trek hun nieuwsgierigheid
  • Kom direct in contact met je doelgroep

Bereik meer met advertenties

Social media zijn er om een connectie te maken met je doelgroep. Met het organische bereik behaald je hoogstens 4% van je volgers. Je snapt, soms is een boost in het bereik noodzakelijk om door iedereen gezien te worden. Ik sta klaar met adviezen en creëer de ideale advertentie die goed aansluit bij je onderneming én doelgroep.

Continue stroom aan potentiële klanten

“Op elk potje past een deksel”, dat zei mijn oma altijd. En dat betekent dat er genoeg klanten zijn om online te groeien. Wat die klanten precies willen, daar kom ik achter. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar je website. Zo ben je verzekerd van een website die jouw ideale klant aanspreekt.

Opstellen, uitwerken en implementeren

Na livegang begint het allemaal pas echt. We ontvangen statistieken over de doelgroep en de prestaties van de advertenties. Door continu te analyseren en verbeteren zetten we een solide structuur op. Lagere kosten per klik? Gaan we voor. Meer rendement op aanvragen? Already on it! Je ontvangt elke maand een update met een status van de campagne, de werkzaamheden en resultaten.

Kosten met opbrengsten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Klaar voor het adverteren op social media?

Geloof het of niet: social media hoort bij een onderneming. En dat is geen wc-eend verhaal. Je ziet jouw concurrentie verschijnen in de tijdlijn van je volgers. Sta jij liever op deze plaats? Dan hoor ik graag van je

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

  • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
  • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
  • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
  • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
    Start nu met online marketing!