Social media uitbesteden - Ramona Evelien

Social media uitbesteden voor scrollstoppende content

Geen tijd, geen kennis of ontbreekt het aan inspiratie? Kies dan voor het uitbesteden van social media marketing. Social media is de ideale manier om snel in contact te komen met je doelgroep. Door middel van creatieve en inspirerende berichten trek jij de ideale klant aan.

Met mijn kennis van online algoritmes, contentcreatie en sociale interacties zorg ik voor een gevulde tijdlijn. Ik ondersteun graag in het verbeteren van jouw online zichtbaarheid op verschillende kanalen.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Social media marketing voor ondernemers

Zichtbaar in de tijdlijn van jouw ideale klant? Welke ondernemer wil dat nou niet. Social media zijn onmisbaar in dit digitale tijdperk. Met het uitbesteden van social media marketing heb je een krachtige tool in handen om snel in contact te komen met jouw doelgroep. Met aansprekende content ben je continu top of mind. En zet je het goed in? Dan is het een professioneel verlengstuk van jouw onderneming. Een goed ingerichte social media pagina creëert een merkidentiteit die bij je past.

Op dagelijkse basis beheer ik graag je social media. Actief het aantal volgers vergroten, je merkidentiteit versterken en je profiel professionaliseren. Ik reageer actief op de berichten van volgers en ben in nauw contact met jou als het aankomt op de stijl en focus van het social media kanaal. Heb je wensen voor extra bereik met advertenties? Ook dat verzorg ik graag.

Klaar om de tijdlijn van jouw doelgroep te veroveren? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen bespreken we je online wensen en maken een passend plan.

Social media marketing uitbesteden

Ontzorg je van social media

Ik kom graag mijn bed uit om jouw social media berichten te schrijven en de betrokkenheid onder de volgers te vergroten. Liefst nog een uurtje eerder dan de wekker. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan voer ik dit uit:

 • Ondersteuning van een social media specialist
 • Vergroot en versterkt je naamsbekendheid
 • Bereik potentiële klanten en trek hun nieuwsgierigheid
 • Een geschikte bedrijfspagina met passende berichten
 • Kom direct in contact met je doelgroep

Groeien door social media marketing uitbesteden

Social media zijn er om een connectie te maken met je doelgroep. Door regelmatig een bericht te plaatsen blijf je top of mind en creëer je (on)bewust een relatie. Als ondernemer is het daarom belangrijk om content te blijven aanbieden. Het creëren van een unieke en herkenbare stijl is belangrijk. Ik sta klaar met adviezen en creëer de ideale pagina die goed aansluit bij je doelgroep.

Continue stroom aan potentiële klanten

“Op elk potje past een deksel”, dat zei mijn oma altijd. En dat betekent dat er genoeg klanten zijn om online te groeien. Wat die klanten precies willen, daar kom ik achter. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar je website. Zo ben je verzekerd van een website die jouw ideale klant aanspreekt.

Tijdlijn vol scrollstoppende content

Iedere ondernemer weet dan social media meer is dan berichten plaatsen. Het is daarom van belang om de juiste informatie te delen. Met een strategische aanpak en een vleugje creativiteit ben jij klaar om online te groeien.

Een passende online professionalisering

Jouw bedrijf verdient de beste online professionalisering. En dat gaat verder dan alleen je website. Wie ben je? En welk gevoel krijgt jouw doelgroep wanneer jullie spreken? Dat moet precies online overeenkomen.

Klaar voor het uitbesteden van social media marketing?

Geloof het of niet: social media hoort bij een onderneming. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt talloze ideeën en wilt dit graag online delen. Ik ontzorg je en neem je mee van A-Z. Ben je enthousiast? Dan hoor ik graag van je.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

 • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
 • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
 • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
 • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
  Direct starten met social media?