Facebook uitbesteden - Ramona Evelien

Facebook uitbesteden; Allround jouw doelgroep bereiken

Wil je in de tijdlijn verschijnen van je ideale klant? Of kies je liever voor snel bereik met advertenties? Wacht, misschien is jouw doelgroep actief in facebookgroepen. Wat je wens ook is, Facebook biedt de mogelijkheid. Het social medium is meer dan alleen een gevulde tijdlijn. Waar gaan wij mee aan de slag?

Mijn kennis zet ik graag in om jouw onderneming op Facebook te laten groeien. Met een doordachte strategie stippel ik een route uit. Of dit nu het schrijven van berichten is of het opzetten van campagnes. Op alle vlakken beheers ik de kennis.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Groei met behulp van Facebook uitbesteden

Geen tijd, geen kennis of ontbreekt het aan inspiratie? Dan is het uitbesteden van Facebook de oplossing. Het social medium biedt talloze mogelijkheden om jouw onderneming te laten groeien. Ga je voor het niet-betaalde bereik? Of gaan we een nieuwe doelgroep bereiken met advertenties? Een juiste strategische aanpak is gewenst en daar help ik je graag bij.

Je hebt ongetwijfeld al een Facebook pagina. Wanneer heb je voor het laatst een bericht geplaatst? En wat was het bereik? Met het klakkeloos plaatsen van berichten behaal je niet het gewenste resultaat. Liever zie je minimaal 1.000 bereikte personen en veel reacties. Ik bereik dat graag voor je. En kies je voor adverteren? Dan is dat met elk gewenst campagnebudget mogelijk.

Sta je te popelen om facebook uit te besteden? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen bespreken we je online wensen en stippelen we de juiste route uit.

Facebook uitbesteden

Altijd een gevulde tijdlijn op Facebook

Ik krijg energie van aansprekende Facebookberichten en de positieve reacties van je doelgroep. Nog leuker vind ik het als jij enthousiast wordt van de resultaten. Stel je voor dat wij samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

 • Ondersteuning van een Facebook specialist
 • Vergroot en versterkt je naamsbekendheid
 • Bereik potentiële klanten en trek hun nieuwsgierigheid
 • Een geschikte bedrijfspagina met passende berichten
 • Kom direct in contact met je doelgroep

Facebook uitbesteden voor optimaal resultaat

Wil jij jouw ideale klant bereiken? Kies dan voor Facebook uitbesteden. Facebook wordt gebruikt door jong en oud, allemaal met verschillende interesses. Het is niet voor niets de grootste social medium van de wereld. Ik ontzorg je graag en pinpoint je doelgroep met precies de juiste berichten, zodat jij zorgeloos achter over leunt. Klinkt goed toch?

Strategiebepaling

Geen dienst of klant is hetzelfde. Ik kijk met een open blik naar jouw vraagstuk. En die van je doelgroep. Ik verdiep mij in jouw onderneming, je aanbod en de wens van de doelgroep. Deze drie vormen de basis voor een strategisch plan.

Doelgerichte uitvoering en optimalisatie

Na het plaatsen van berichten begint het allemaal pas echt. Hoe reageert de doelgroep? En waar liggen verder online kansen? We ontvangen statistieken over de prestaties. Door continu te analyseren en verbeteren streven we naar een solide aanwezigheid.

Inzichtelijke resultaten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Klaar om Facebook uit te besteden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet meer zonder social media. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt talloze ideeën en wil dit graag online delen. Ik ontzorg je en neem je mee van A tot Z. Ben je enthousiast? Dan hoor ik graag van je.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

 • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
 • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
 • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
 • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
  Direct starten met Facebook?