Pinterest uitbesteden - Ramona Evelien

Pinterest uitbesteden: Prikkel visueel jouw doelgroep

Wil je een constante groei in websitebezoekers, naamsbekendheid en volgers? Dan is Pinterest jouw social media kanaal. Nou, social media kanaal? Het is eerder een visuele zoekmachine. Pinterest is een online prikbord voor inspiratiebeelden. En dat gaat verder dan het inrichten van een nieuwbouwhuis of een lekker recept. Het medium is interessant voor vele branches.

Graag span ik mij in om voor jou een succesvolle Pinterest strategie te bepalen met juiste zoekwoorden en bijpassende beelden. Zo wees jij de visuele inspiratiebron voor je doelgroep. Liever eerst aftasten of Pinterest iets voor jouw onderneming is? Start dan met een kortlopende advertentie.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Wees de inspiratiebron voor je doelgroep

Wil jij met de juiste foto’s, kleuren en zoekwoorden Pinterest inzetten? Dan is het uitbesteden van Pinterest de oplossing. Bij het visuele medium heeft een bericht een langere levensduur. De pins die jij plaatst zakken niet weg op een tijdlijn, ze blijven altijd zichtbaar. Op deze manier biedt Pinterest vele kansen voor het niet-betaalde kanaal.

Ben jij klaar om Pinterest uit te besteden? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen gaan we je online wensen bespreken en stippelen we de juiste route uit.

Pinterest uitbesteden

Groei met behulp van Pinterest uitbesteden

Ik krijg energie van inspirerende Pinterest pins en de positieve reacties van je doelgroep. Nog leuker vind ik het als jij enthousiast wordt van de resultaten. Stel je voor dat wij samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

 • Ondersteuning van een Pinterest en Tailwind specialist
 • Vergroot en versterkt je naamsbekendheid
 • Bereik potentiële klanten en trek hun nieuwsgierigheid
 • Een geschikte bedrijfspagina met passende berichten
 • Kom direct in contact met je doelgroep

Pinterest uitbesteden voor optimaal resultaat

Ga jij voor langdurige stroom aan websitebezoekers? Dan is het uitbesteden van Pinterest iets voor jou. Met Pinterest deel je jouw kennis, creëer je sfeerbeelden én vergroot je jouw online bereik. Het is het grootste visuele platform waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Wanneer start jij?

Strategiebepaling

Geen dienst of klant is hetzelfde. Ik kijk met een open blik naar jouw vraagstuk. En die van je doelgroep. Ik verdiep mij in jouw onderneming, je aanbod en de wens van de doelgroep. Deze drie vormen de basis voor een strategisch plan.

Doelgerichte uitvoering en optimalisatie

Na het plaatsen van berichten begint het allemaal pas echt. Hoe reageert de doelgroep? En waar liggen verder online kansen? We ontvangen statistieken over de prestaties. Door continu te analyseren en verbeteren streven we naar een solide aanwezigheid.

Inzichtelijke resultaten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Klaar om Pinterest uit te besteden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet meer zonder social media. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt als onderneming genoeg te delen. En ik geef je de inspiratie om het te zien. Trigger ik je nieuwsgierigheid? Dan hoor ik graag van je.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

 • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
 • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
 • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
 • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
  Direct starten met Pinterest?