Adverteren in zoekmachine (SEA) - Ramona Evelien

SEA uitbesteden; topposities in Google tegen de laagste kosten

Wil je snel de eerste positie in Google domineren? Dan kies je voor adverteren in Google. Op deze manier zorg je snel en effectief voor online zichtbaarheid. En belangrijker; je rekent af per klik. Een vertoning is dus helemaal gratis. Gaan we samen aan de slag?

Graag span ik mij in om voor jouw onderneming de beste advertentieprestaties te behalen. Met een doordachte strategie zet ik complete campagnes op. Of dit nu shopping-, display- of tekstadvertenties zijn, maakt niet uit. Op alle vlakken beheers ik de techniek.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Groei met behulp van een Google Ads Specialist

Als je snel zichtbaar wilt zijn op belangrijke zoekwoorden tegen de laagste kosten? Dan besteed je SEA bij mij uit. Binnen zoekmachines heerst een stevige concurrentie. En ik durf te wedden dat dit ook binnen jouw branche gaande is. Een juiste advertentiestrategie zorgt voor een solide positie. Alle elementen binnen de campagne moeten kloppen, zodat jouw advertentie bovenaan komt te staan.

Heb je Google adverteren al eens uitgeprobeerd? Dan weet je ongetwijfeld dat Google het verhogen van het budget erg eenvoudig maakt. Een besteding van één euro wordt snel vijf. En de resultaten? Die blijven achter. Zonde! Want met de juiste instellingen gaan jouw campagnes wél goed draaien. En dat kan met gewenst campagnebudget.

Kun je niet wachten om SEA uit te besteden? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen gaan we je online wensen bespreken en zetten een passende online advertentiestrategie op.

SEA uitbesteden

Start, klik en activeer je ideale klant

Ik word gelukkig van het opzetten, monitoren en optimaliseren van Google advertenties. Nog leuker vind ik het als jij enthousiast wordt van de resultaten. Stel je voor dat wij samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

 • Advies en ondersteuning van A tot Z
 • Eerlijke en transparante communicatie
 • Ontzorging, maar jij blijft up-to-date
 • Goede marketingbasis om op te schalen
 • Zelfs om 06:30 uur enthousiast

SEA uitbesteden voor optimaal resultaat

Wil jij jouw ideale klant snel en effectief bereiken? Kies dan voor adverteren in Google. Met de juiste instellingen adverteer je niet alleen voor de laagste klik, ook sta je boven de concurrentie. Met alle certificaten op zak hebben zoekmachines geen geheimen meer voor mij. Ik help je dan ook graag verder.

Online zoekgedrag

Om jouw ideale klant te bereiken moet je weten hoe hij zoekt. Gelukkig deelt Google deze gegevens en met mijn expertise vertalen we dit naar een doelgroepenanalyse. Zo weten we precies welke zoekwoorden het goed doen en welke stappen worden gezet van oriëntatie tot aanschaf.

Opstellen, uitwerken en implementeren

Na livegang begint het allemaal pas echt. We ontvangen statistieken over de doelgroep en de prestaties van de advertenties. Door continu te analyseren en verbeteren zetten we een solide structuur op. Lagere kosten per klik? Gaan we voor. Meer rendement op aanvragen? Already on it! Je ontvangt elke maand een update met een status van de campagne, de werkzaamheden en resultaten.

Kosten met opbrengsten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Ben je klaar om SEA uit te besteden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet meer zonder online marketing. En dat is geen wc-eend verhaal. Je ziet jouw concurrentie steeds verschijnen op de belangrijkste zoekwoorden. Sta jij liever op deze posities? Dan hoor ik graag iets van je.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

 • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
 • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
 • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
 • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
  Direct starten met SEA?