✔️LinkedIn uitbesteden? Ervaar jouw zakelijk groei | RamonaEvelien.nl

LinkedIn uitbesteden: Ervaar een zakelijke groei met LinkedIn

Als ondernemer weet je dat netwerken interessant is. LinkedIn biedt de mogelijkheid om dit volledig online uit te voeren. En dat gaat verder dan personeelswerving. Waar het voorheen een platform was voor je CV, is LinkedIn nu een social medium dat volledig is overgenomen door zakelijke professionals.

Graag span ik mij in om voor jou de beste connecties op LinkedIn te vinden. Jouw tijdlijn vullen we met spraakmakende content en bouwen je netwerk verder uit. Heb je een ludieke actie? Dan bereik ik snel en effectief de juiste doelgroep met LinkedIn adverteren.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Meer dan online CV’s en personeelswerving

Geen tijd, geen inspiratie of is de drempel te hoog voor het eerste bericht? Dan is het uitbesteden van LinkedIn de oplossing. Het zakelijk medium is een inspirerend platform met een groot netwerk aan professionals. Ga je voor het niet-betaalde bereik? Dan optimaliseer ik de bedrijfspagina en schrijf berichten. Liever snel een grote groep bereiken? Start met adverteren. Een juiste strategische aanpak is gewenst en daar help ik je graag bij.

Ben jij klaar om LinkedIn uit te besteden? Ik sta in de startblokken. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen bespreken we je online wensen en stippelen we de juiste route uit.

LinkedIn uitbesteden

Groei met behulp van LinkedIn uitbesteden

Ik krijg energie van aansprekende LinkedInberichten en de positieve reacties van je doelgroep. Nog leuker vind ik het als jij enthousiast wordt van de resultaten. Stel je voor dat wij samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

 • Ondersteuning van een LinkedIn specialist
 • Vergroot en versterkt je naamsbekendheid
 • Bereik potentiële klanten en trek hun nieuwsgierigheid
 • Een geschikte bedrijfspagina met passende berichten
 • Kom direct in contact met je doelgroep

LinkedIn uitbesteden voor optimaal resultaat

Wil jij online een zakelijk netwerk vergroten? Kies dan voor het uitbesteden van LinkedIn. Met LinkedIn deel je jouw kennis, creëer je interactie én vergroot je jouw netwerk. Het is het grootste zakelijk platform waar nieuwe opdrachtgevers op je wachten.

Strategiebepaling

Geen dienst of klant is hetzelfde. Ik kijk met een open blik naar jouw vraagstuk. En die van je doelgroep. Ik verdiep mij in jouw onderneming, je aanbod en de wens van de doelgroep. Deze drie vormen de basis voor een strategisch plan.

Doelgerichte uitvoering en optimalisatie

Na het plaatsen van berichten begint het allemaal pas echt. Hoe reageert de doelgroep? En waar liggen verder online kansen? We ontvangen statistieken over de prestaties. Door continu te analyseren en verbeteren streven we naar een solide aanwezigheid.

Inzichtelijke resultaten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Klaar om LinkedIn uit te besteden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet meer zonder social media. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt talloze ideeën en wil dit graag online delen. Ik ontzorg je en neem je mee van A tot Z. Ben je enthousiast? Dan hoor ik graag van je.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

 • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
 • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
 • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
 • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
  Direct starten met LinkedIn?