Online Marketing die je omzet verhogen | Ramona Evelien

Online marketing diensten die je omzet verhogen

Een eigen onderneming vereist tijd. Je bent continu bezig met het innoveren, perfectioneren en uitbreiden. Je weet dat online marketing essentieel is, maar het slokt veel kostbare tijd op. Tijd die je momenteel aan andere dingen besteed. Zonde! Want met een vaste stroom aan nieuwe en geïnteresseerde klanten bereik jij je doelen die je voor ogen hebt.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Starten met online marketing

Als je nieuwe klanten zoekt, een omzetgroei wilt realiseren of ‘gewoon’ online wilt professionaliseren, dan durf ik de uitdaging aan. Online marketing diensten zijn tegenwoordig een onderdeel van vele bedrijfsvoeringen. Je website hoog in zoekmachines, een actueel social media kanaal of een vacature online promoten: vandaag de dag kun je niet meer zonder.

Als ondernemer ben je constant druk en heb je geen tijd om je online marketing zelf uit te voeren. Daarbij komt dat je vaak ook niet weet waar je moet beginnen om daadwerkelijk succes te behalen. Om jouw online wensen te vertalen naar een concreet plan ga ik graag met je in gesprek.

Online marketing diensten

Opvallen zonder poespas

Het is mijn passie om ambitieuze ondernemers online te laten groeien. Nog leuker vind ik het als de online marketing diensten deel van het bedrijf worden. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

Advies en ondersteuning van A tot Z 

Je krijgt ondersteuning op alle gebieden als het gaat om online ondernemen.

Eerlijke en transparante communicatie 

Je krijgt inzicht in alle conversies en cijfers.

Ontzorging, maar jij blijft up-to-date 

Je blijft op de hoogte van alle werkzaamheden en resultaten.

Goede marketingbasis om op te schalen 

De basis zetten we goed, zodat opschalen in de toekomst mogelijk is.

Zelfs om 06:30 uur enthousiast

Vroege vogel hier! En vaak tot laat ‘nog even snel’ wat afronden.

Online marketing voor iedere ondernemer

Wist je dat elke onderneming online kan groeien? Het valt of staat met de juiste ondersteuning. Ik heb kennis van veel branches en met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

Jouw onderneming

Laten we beginnen bij de basis. Wie ben je en wat bied je aan? Als onderneming wil je dat het online liefde op het eerste gezicht is. Door jouw huisstijl door te voeren op de website, social media kanalen en overige online plekken gaat jouw doelgroep je herkennen. We bouwen samen aan een sterke naamsbekendheid.

Targeting

De buurvrouw van tante Pien neemt niet 1,2,3 jouw diensten of producten af. Tenzij ze precies in jouw doelgroeptargeting valt. Ik pinpoint je ideale klant. In eerste instantie met aansprekende content en daarna zetten we stappen naar andere kanalen. En wist je trouwens dat je met elk gewenst budget kan adverteren? Met slimme adverteertechnieken breng ik jouw onderneming onder de aandacht.

Inzichtelijke resultaten

Gaan wij samen aan de slag? Dan vertel ik je eerst hoe dit een rendabele investering is. Op basis van statistieken zorg ik voor transparantie en geef ik inzicht in alle conversies en cijfers. Zo weet jij precies wat er gebeurt. En zeg ik eens een moeilijke vakterm? Ik leg het je graag nog een keer uit.

Weet jouw ideale klant je voortaan te vinden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet zonder online marketing. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt ongetwijfeld al een website. De vraag is of deze voldoet aan alle wensen. Ook beheer je vast social media kanalen. Maar gebeurt daar eigenlijk wel wat? Als het antwoord “nee” is, dan help ik je graag

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

  • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
  • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
  • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
  • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
    Start nu met online marketing!