Freelance online marketeer - Ramona Evelien

Haal je eigen online marketeer in huis

Kom je handjes tekort voor een online marketing project? Of is jouw onderneming toe aan nieuwe ideeën? Ik ondersteun graag met passende online marketingstrategieën, online marketing diensten en content.

Ik denk mee en zorg voor de ondersteuning op het juiste vlak. Met +8 jaar bureau ervaring breng ik veel ervaring en kennis mee. En schakel ik snel binnen het team.

icon-interface
icon-graphics

Freelance online marketeer

Kies het gemak van een externe hulp

Als je een (kortlopende) project gaat opstarten, zoekt naar nieuwe klanten of ‘gewoon’ online wilt professionaliseren, dan durf ik de uitdaging aan. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

ONDERSTEUNING VAN A TOT Z

Je krijgt ondersteuning op alle gebieden als het gaat om online ondernemen.

ONTZORGT, MAAR JIJ BLIJFT BIJ

Je blijft op de hoogte van alle werkzaamheden en resultaten.

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Je krijgt inzicht in alle conversies en cijfers.

Wil je mij inhuren als freelance online marketeer?
    Online marketing - RamonaEvelien.nl
    Start nu met online marketing!