Freelance online marketeer - Ramona Evelien

Haal je eigen freelance online marketeer in huis

Is online marketing hocus pocus en heb je binnen het team geen handjes om het goed op te pakken? Opgelost! Ik ondersteun graag MKB bedrijven met passende online marketingstrategieën en uitvoerende online marketing diensten.

Goed om te weten: met +8 jaar bureau-ervaring weet ik hoe hiërarchie en efficiëntie werkt. Laat dat onderbouwen met cijfers en snelle uitvoering maar aan mij over.

icon-interface
icon-graphics
_DSC8621

De benefits van een goede freelance online marketeer

In een samenwerking hoor ik vaak: “snel geschakeld” of “fijn dat je meedenkt!“. En dat zijn belangrijke voordelen in het werken met een freelancer.

Maar er is meer.

Ik heb écht de intentie om een verlengstuk te worden van jouw organisatie. Zo’n iemand die je belt als je even vastloopt op een marketingvraagstuk. Waar je elke week, maand of kwartaal mee zit om de resultaten en kansen te bespreken. Gewoon een online marketeer die met je meedenkt, eerlijk is en je verder helpt. Want dat wil je, toch?

Meer tijd, betere resultaten

Je hebt veel op je bordje en wedden dat marketing daar een onderdeel van is? Maar écht weten waar dat hele marketinggebeuren over gaat weet je niet. Laat staan dat de uitvoer 100% goed is. En dat is helemaal logisch. En kan ook anders.

Om met je online wensen aan de slag te gaan schakel je mij in als freelance online markteer. Ik geef je advies en ondersteuning van A tot Z. Of beter gezegd, van algoritmes tot Zuckerberg. Mij maak je gelukkig met het uitdenken van marketingstrategieën en uitvoerende online marketingdiensten.

Freelance online marketeer

Kies het gemak van een externe hulp

Als je een (kortlopende) project gaat opstarten, zoekt naar nieuwe klanten of ‘gewoon’ online wilt professionaliseren, dan durf ik als freelance online marketeer de uitdaging aan. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

ONDERSTEUNING VAN A TOT Z

Je krijgt ondersteuning op alle gebieden als het gaat om online ondernemen.

ONTZORGT, MAAR JIJ BLIJFT BIJ

Je blijft op de hoogte van alle werkzaamheden en resultaten.

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Je krijgt inzicht in alle conversies en cijfers.

Freelance online marketeer inschakelen voor online succes

Wil jij jouw doelgroep online bereiken? Of op de eerste plek in zoekmachines staan? Schakel dan mijn hulp als online marketeer in. Met alle certificaten op zak zijn er geen geheimen meer voor mij. Ik help je dan ook graag verder.

Strategisch en conceptueel

Om de online wens te vertalen naar actiegerichte stappen moeten we eerst helder hebben waar het bedrijf voor staan en waarom de doelgroep bij jullie moet zijn. Vervolgens koppelen we dit aan online zoekgedrag. Zo weten we precies hoe jullie online wens vertaalt kan worden naar succes.

Meedenkend en actiegericht

Als freelance online marketeer zit ik niet passief te wachten op een reactie of nieuwe kansen. Ik blijf continue alert op veranderingen in de markt en kom in de lucht bij mogelijkheden voor meer online groei.

Alles begint met een goede basis

Ik kan hier nu een heel verhaal uittypen over veelvoorkomende fouten en terugkerende problemen. Maar dat doe ik niet. Want als je mij inschakelt trek ik eerst de boel recht. Dat wil zeggen, je website ziet er piekfijn uit en vanuit daar pakken we door.

Ben je klaar om met een freelance online marketeer te werken?

Een freelancer in huis te halen voor alle online marketing. Klinkt goed toch? Bij mij ben je geen nummer. Ik zie, luister en begrijp je. De online wensen van jouw organisatie vertaal ik naar een succes.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

  • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
  • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
  • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
  • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
    Klaar voor online succes?