Groepstraject Online marketig - Ramona Evelien
Groepstraject: Boost je online Business

In 3 maanden tijd vergroot je jouw online zichtbaarheid en krijg je meer klanten

Online marketing uitbesteden - RamonaEvelien.nl

Zie jij door de bomen het bos van online marketing ook niet?

Jij weet dat online zichtbaarheid belangrijk is. Met meer volgers op Instagram of een hogere positie in Google bereik je meer klanten. Maar toch gebeurt het niet.

De termen SEO, SEA en Social klinken bekend. Alleen weet je niet hoe je daar nieuwe klanten uithaalt.

Jij ziet goed gevulde tijdlijnen op social media, concurrenten in Google en de mooiste klantportfolio voorbijkomen. Dat wil jij ook.

Online marketing is veel en voor iedereen anders. Toch durf ik je te beloven dat als je eenmaal je weg naar online succes weet, de wereld voor je open ligt.

En die wereld laat ik je graag zien.

Kick Your Content Day - Ramona Evelien - Social media beheer uitbesteden

Maar waar moet je dan beginnen?

Om je onderneming te laten zien online en niet meer alleen te dromen. Om te zorgen dat je doelgroep je vindt én ook actie onderneemt om in contact te komen met jou.

Hoe zou het voelen om zéker te weten dat je online zichtbaar bent met de juiste professionalisering? Zo zeker dat het je de rust geeft om te focussen op je werk, waar steeds meer mensen kennis mee maken dankzij die online zichtbaarheid.

Gaan we samen regelen.

Zonder afleiding van je dagelijkse omgeving, maar wel met andere leuke ondernemers. Die net als jij trots willen zijn op hun onderneming en jou net dat beetje extra input of inspiratie geven om te doen in plaats van denken.

Tell me more please
Groei als ondernemer

We spreken na dit traject niet meer van <em>jouw bedrijfje</em>, maar van een onderneming die een missie heeft. We zorgen dat je de juiste instelling hebt om je onderneming ook écht te laten groeien.

Goede basis voor de toekomst

Je bedrijfsdoelen en online wensen koppelen we aan een concurrentieanalyse en de behoefte van je doelgroep. Het resultaat? Een online marketing actieplan wat meer nieuwe klanten aantrekt.

En joh, die lastige termen leg ik wel drie keer uit.

Let’s get it started

Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Met praktische handvatten maak jij je eigen blogartikelen, social berichten en campagnes. Gewoon alles om je online succes te realiseren. Kom je er niet uit of heb je twijfels? App of mail mij. Ik beantwoord al je marketingvragen.

KYCD - Ramona Evelien - Instagram uitbesteden

Hi, ik ben Ramona

Ik help ondernemers om online zichtbaarder te worden

Ondernemers zoals jij!

Want ik kan wel janken als ik zie hoe moeilijk mensen het zichzelf maken. Waardoor er week na week niks online verschijnt en hun Instagram account niks doet voor hun bedrijf.

Terwijl ik de klanten waar ik 1-op-1 mee samenwerk keihard zie groeien. Marktleiders zie worden. En stappen zie maken die ik jou ook gun.

Maar ik kan niet iedereen 1-op-1 helpen. Want ik heb ook nog een (super leuk) gezin. En een moestuin. En hoewel ik zó gek ben op mijn werk dat ik soms stuiterend van de ideeën tot 1u ’s nachts door ga (of om 6u al begin), slaap ik ook weleens.

Daarom organiseer ik het groepstraject: Boost je online Business.

Om maximaal 5 ondernemers tegelijk in 3 maanden persoonlijke verder te helpen én om ze de kracht van zo’n groep mee te geven. Want je kan alles alleen willen doen, maar met likewise ondernemers is het toch veel leuker?

Dat wil ik

Showtime

Wil jij jouw ideale klant bereiken? Kies dan voor het groepstrajectBoost je online Business. 3 maanden lang gaan we samen aan de slag met de succesvolle online groei van jouw bedrijf. De perfecte combinatie van 1 op 1 begeleiding én de kracht van een groep. Klinkt goed toch?

1 op 1 offline sessie

Jij en ik starten samen met een real life moment om je bedrijf in te duiken en alles naar boven te halen wat van belang is voor je online succes. Je gaat naar huis met een rugzak vol enthousiasme en inspiratie om de komende weken de stappen te zetten naar online zichtbaarheid. Dus meer klanten.

Deze 1 op 1 offline sessie is bij mij in Heerhugowaard en voorafgaande stuur ik je een vragenlijst om alvast in de stemming te komen. Zodat we in de sessie zelf echt aan de slag gaan met de dingen waar je nu tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en de doelen die je voor ogen hebt.

4 live groepsessies

In de live groepssessies gaan we aan de slag met thema’s. We duiken dieper in op een onderwerp en er is ruimte om met elkaar te sparren.

Thema’s zijn:

 • Visieontwikkeling
 • Online marketing actieplan
 • Vindbaarheid website en social media
 • Lange termijn sturing
3 online groepssessies

Elke maand spreken we elkaar online. We checken in, er is ruimte voor vragen en het ontvangen van feedback. Na de meeting heb ik je actiepunten voor de aankomende week helder.

Online kennisbank

In de kennisbank vind je artikelen over online zichtbaarheid. Van het schrijven van een SEO-tekst tot het inplannen van social media content.

Mij als strategisch adviseur

Coach of mentor, noem me zoals je wilt. Je mag mij altijd een app of mail sturen. Ik kijk met je mee en geef je handige tips en feedback. Of die schop onder je kont.

Feedback op je werk

Kijk, we snappen allemaal dat je niet direct alles begrijpt. Daarom mag je al je vragen stellen en twijfels bespreken in een besloten Whatsappgroep.

Showtime

Boost je online Business is
echt iets voor jou als…

 • …je gelooft in de kracht van online zichtbaarheid én jouw kennis, omdat je bij anderen ziet hoe goed het kan lopen, dit wil je voor jouw business ook!
 • …je jouw bedrijf echt serieus neemt, je doet het er niet even snel tussendoor. Dat dééd je misschien wel, maar je wil er nu eindelijk eens meer uithalen!
 • …je niet alleen maar komt om gezellig koffie te drinken en nieuwe mensen te leren kennen (gaan we ook doen), maar vooral meters wil maken. Mouwen omhoog, let’s do the work!
 • …je zin hebt om nieuwe dingen te leren en nieuwsgierig bent hoe je die kennis het beste kunt toepassen voor je bedrijf. Kom maar op met die feedback!

Join de club
Reserveer alvast je plek
 • duur: 3 maanden (startdatum: 2 september)
 • Een inspirerende groep mede-ondernemers. Ook daarna!
 • 1:1 online marketing ondersteuning
 • Elke twee weken groepssessie
 • direct toegang tot online kennisbank
pilotprijs
659

Let op! Nog maar 5 plekken beschikbaar

5

Dit wil je vast nog weten

Is het gek als ik het best een grote investering vind?

Ik snap dat het voelt als een behoorlijk bedrag. Niet iets wat je zomaar even uitgeeft. Maar klinkt het nog steeds veel als het resultaat een gefundeerd marketingplan voor langere tijd is? Dat je veel meer kans op interactie, verbinding en nieuwe contacten hebt dan als je níet mee doet. Wat is dat je waard?

(PS. Betaling in drie maandtermijnen is ook mogelijk)

Waar en wanneer vinden de groepssessies en kick off plaats?

We komen samen bij het Workcafe in Heerhugowaard. Een inspirerende en goed bereikbare plek, in de buurt van Alkmaar.

Is het groepstraject voor elke ondernemer geschikt?

Nee, dat niet. Je haalt er het meeste uit als je al weet wat je plek is binnen je vakgebied. Verder past het programma het beste bij ZZP’ers die kennisondernemer of dienstverlener zijn.

Wat als ik niet bij een (online) sessie aanwezig kan zijn?

No problemo, van de online sessies ontvang je een replay.

Voor de live sessies zoeken we altijd samen met de groep een geschikte dag uit.

Kan ik je vragen stellen?

You can call me ‘your favorite stalker’, want ik blijf je volgen. Om er zeker van te zijn dat alle mooie dingen die we tijdens de sessies hebben gemaakt, daadwerkelijk online komen. Vind ik het te lang stil, dan trek ik aan de bel. Mag jij andersom ook doen.

Ik heb een andere vraag, kan ik die nog stellen?

Natuurlijk, stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt. Ik beantwoord ze graag!