Online marketing in Heerhugowaard | Ramona Evelien

Zoek je een online marketeer uit Alkmaar?

Gevonden! Als online marketeer werk ik veel in Alkmaar en  help ik jou met het behalen van online zichtbaarheid. Samen met jou zet ik een haalbare, doelgerichte online strategie op. En vanuit daar realiseer ik actie om jouw online groei te waarborgen. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare online marketeer met een nuchtere, directe aanpak en die jouw online zichtbaarheid in Alkmaar (of verder) kan verbeteren? Dan help ik je graag verder.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Gewoon lekker nuchter en duidelijke taal

Als online marketeer ben ik gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en online campagnes. Dat doe ik voor ondernemers uit Alkmaar, maar ook verder in het land. Of je nu op zoek bent naar SEO, SEA of social media beheer, ik bied dé marketingoplossing die bij je past. Daarbij kijk ik verder dan mijn neus lang is. Dat wil zeggen; niet alleen een gevulde tijdlijn, maar ook websitebezoekers die een contactaanvraag doen. Jouw marketinginvestering wil je terugverdienen. Liefst verdrievoudigen 😉

Als Alkmaarse ondernemer ben je constant druk en heb je geen tijd om je online marketing zelf uit te voeren. Daarbij komt dat je vaak ook niet weet waar je moet beginnen om daadwerkelijk succes te behalen. Om jouw online wensen te vertalen naar een concreet plan ga ik graag met je in gesprek.

Online marketing in Alkmaar

Maak kennis met dé online marketeer van Alkmaar

Het is mijn passie om ambitieuze ondernemers uit Alkmaar online te laten groeien. Nog leuker vind ik het als de online marketing diensten deel van het bedrijf worden. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan mag je dit verwachten:

Advies en ondersteuning van A tot Z 

Je krijgt ondersteuning op alle gebieden als het gaat om online ondernemen.

Eerlijke en transparante communicatie 

Je krijgt inzicht in alle conversies en cijfers.

Ontzorging, maar jij blijft up-to-date 

Je blijft op de hoogte van alle werkzaamheden en resultaten.

Goede marketingbasis om op te schalen 

De basis zetten we goed, zodat opschalen in de toekomst mogelijk is.

Zelfs om 06:30 uur enthousiast

Vroege vogel hier! En vaak tot laat ‘nog even snel’ wat afronden.

Weet jouw ideale klant je voortaan te vinden?

Geloof het of niet: je onderneming kan niet zonder online marketing. En dat is geen wc-eend verhaal. Je hebt ongetwijfeld al een website. De vraag is of deze voldoet aan alle wensen. Ook beheer je vast social media kanalen. Maar gebeurt daar eigenlijk wel wat? Als het antwoord “nee” is, dan help ik je graag.

Kennis maken
Hey Alkmaarder, ga voor online zichtbaarheid!