Tarieven - Ramona Evelien

Online marketing tegen een eerlijke prijs

Als online marketeer hanteer ik voor mijn werkzaamheden een schappelijk uurtarief. Ik werk op twee manieren; eenmalige kosten en abonnementen.

De eenmalige kosten omvatten de werkzaamheden die ik vaak in het begin van het project uitvoer. Denk hierbij aan een concurrentieanalyse of doelgroepenonderzoek. Deze informatie heb ik nodig om in kaart te brengen waar jouw online kansen liggen. De kosten voor een set-up starten v.a. €239.

Na de eerste set-up begint het allemaal pas echt. We ontvangen statistieken en resultaten van prestaties. Door continu bij te sturen blijven we jouw onderneming online professionaliseren. Deze terugkomende werkzaamheden vallen binnen het abonnement. De kosten van een abonnementen starten v.a. €129.

icon-interface
icon-graphics

Als online marketeer mag je dit van mij verwachten

Ik heb kennis van veel branches en met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

Ik heb 100% concentratie wanneer ik voor je aan de slag ben

Mijn gestructureerde werkwijze zorgt er voor dat jouw online marketing project gestroomlijnd verloopt.

E-mails worden dezelfde dag nog beantwoord

Op e-mails reageer ik dagelijks. Liever sneller contact? Via de app ben ik altijd bereikbaar.

Ongevraagd geef ik advies voor het beste resultaat

Jij hebt een goed beeld bij je onderneming. En ik bij online marketing. Samen bundelen wij onze krachten voor het allerbeste resultaat.

Jij bent overal van op de hoogte, maar toch ontzorgt

Je blijft altijd op de hoogte wat er speelt.

Effectieve aanpak

Mijn uitgestippelde marketingrol

Ga ik marketingprojecten aan zonder resultaat te behalen? Zeker niet. Voordat jij een voorstel ontvangt, heb ik al vooronderzoek gedaan. Zo weet ik of mijn werk voor je loont. Biedt dat zekerheid voor de toekomst? Dat weet ik pas nadat alles volledig in kaart is gebracht.

Stel je voor dat wij aan de slag gaan, dan vertel ik je waar je kansen liggen en geef ik realistische doelen. Ik zorg voor transparantie door inzichten te delen. En bied je alternatieven als je ergens anders over denkt. De mogelijkheden van online marketing zijn eindeloos. En met jouw ambitie vinden wij samen een weg.

Sta je te popelen om online te professionaliseren? Ik ondersteun je graag. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen gaan we je online wensen bespreken en maken een passend plan.

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

  • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
  • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
  • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
  • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
    Start nu met online marketing!