Vindbaarheid in Google - Ramona Evelien

Verbeter jouw vindbaarheid in Google

Jij ziet je website het liefst helemaal bovenaan in Google. En dat is terecht, want elke zoektocht naar een product, dienst of organisatie start tegenwoordig online. Door het domineren van topposities behaal je meer websiteverkeer, vergroot je naamsbekendheid en genereer je meer contactaanvragen. Een driedubbele win-win situatie dus.

Met mijn kennis van online algoritmes, contentcreatie en conversie optimalisatie is SEO en SEA geen hocuspocus. Ik ondersteun graag in het verbeteren van jouw online vindbaarheid in Google.

icon-interface
icon-graphics
Van alle markten thuis
Google Partner
Google Shopping
Google Ads
Google Analytics
Facebook Marketing Partner
Google Marketing Platform

Online vindbaarheid voor ambitieuze ondernemers

Hoog staan in Google? Welke ondernemer wil dat nou niet. Helaas heeft Google maar één eerste positie en is het daarom noodzaak om alles op orde te hebben. Is jouw website verrijkt met zoekmachine vriendelijke teksten en de juiste techniek? Je maakt op deze manier jouw kennis en waarde zichtbaar en bouwt autoriteit op. Klinkt heel logisch. Toch lukt het ondernemers vaak niet om aan de juiste knop voor online succes te draaien.

Het bijblijven van de actuele technieken is een 40-urige werkweek – en dan moet de uitvoering nog volgen. Je leest; het zelf verbeteren van online zichtbaarheid kost tijd. Veel tijd. En laat dat voor jou schaars zijn. Om jouw online ambities waar te maken, ga ik graag het gesprek met je aan. Al 8+ jaar houd ik mij bezig met online algoritmes, contentcreatie en online interacties. Mijn energie haal ik uit het online zichtbaar maken van websites. Of het nu gaat om knappe beeldadvertenties of linkbuilding, dat maakt voor mij niets uit.

Sta je te popelen om vindbaar te worden in Google? Ik ondersteun je graag. Het enige wat jij hoeft te doen is een berichtje sturen. Samen gaan we je online wensen bespreken en maken een passend plan.

Vindbaarheid in Google

Start, klik en activeer je ideale klant

Ik kom graag mijn bed uit om jouw online vindbaarheid in Google te verbeteren. Liefst nog een uurtje eerder voordat de wekker gaat. Stel je voor dat we samen aan de slag gaan, dan voer ik dit uit:

  • Juist zoekwoordgebruik toepassen met oog voor je doelgroep
  • Gebruikersvriendelijkheid van je website verbeteren
  • Juiste links naar je website verkrijgen
  • Succesvolle campagnes uitrollen met Google Ads

Maar wat levert dat jou op?

Iedere ondernemer verdient een felbegeerde plek in Google. Ga je voor het betaalde of niet-betaalde kanaal? Wat je online ambitie ook is – ik ondersteun je graag. Ik zorg dat jij online succes behaalt. Dat doe ik flexibel, met een open blik én zonder poespas.

Continue stroom aan potentiële klanten

“Op elk potje past een deksel”, dat zei mijn oma altijd. En dat betekent dat er genoeg klanten zijn om online te groeien. Wat die klanten precies willen, daar kom ik achter. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar je website. Zo ben je verzekerd van een website die jouw ideale klant aanspreekt.

De allerbeste positie in Google én Bing

Iedereen weet dat pagina 5 in Google gelijk staat aan niemandsland. Het is daarom van belang om de topposities van Google te domineren. Met een juiste aanpak van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) ben jij klaar om online te groeien.

Een passende online professionalisering

Jouw bedrijf verdient de beste online professionalisering. En dat gaat verder dan alleen je website. Wie ben je? En welk gevoel krijgt jouw doelgroep wanneer jullie spreken? Dat moet precies online overeenkomen.

Samenwerken aan jouw vindbaarheid in Google?

Geloof het of niet: je website hoort zichtbaar te zijn in Google. En dat is geen wc-eend verhaal. Je houdt ongetwijfeld de concurrentie al in de smiezen. De vraag is hoe gaan wij het beter doen. Als jij het antwoord wilt weten, dan ontvang ik graag een bericht.

Kennis maken

Geen poespas, maar gaan voor online succes!

Met een flinke dosis enthousiasme ga ik graag met je aan de slag om online te groeien. Ik vertaal jouw wensen naar een praktisch plan. Met alle certificaten op zak hebben Google en meerdere social media kanalen geen geheimen voor mij.

  • Tussen de eerste zoekresultaten boven in Google en/of Bing
  • Zichtbaar op de tijdlijn van social media
  • Groei in aantal volgers, reacties en contactaanvragen
  • Adverteren met elk gewenst budget
Persoonlijk advies?
    Start nu met online marketing!